Engedélyszám: E-000181/2014

 

Rólunk

Cégbemutató

Az Insedo Kft. a lakosság és a cégek oktatási, fordítási, tolmácsolási és nyelvvizsgáztatói specialistája. Az elmúlt közel 30 év során szerzett nyelvoktatói, humán ágazatvezetői, állami nyelvvizsgáztatói és fordítói tapasztalattal a hátunk mögött 2009-ben alapítottuk meg intézményünket, amely a ma igényeire specializálódott, engedélyezett képző intézmény, és nyelvi szolgáltató.

Iskolánk olyan komplex erőforrásokkal rendelkező központ, amelynek határozott célja olyan szolgáltatásokat nyújtani partnereink és tanulóink számára, amelyek elősegítik az egyén és a szervezet hatékony növekedését, fejlődését. Szolgáltatásainkat a gyorsaság, professzionalizmus, dinamizmus, pontosság, szakszerűség jellemzi.

2013 óta 17 megyében és a fővárosban indultak képzéseink. Kiemelkedően eredményes partnerei vagyunk az EU projektek megvalósítása során a végrehajtó szervezeteknek. Sikertörténet intézményünk részvétele a TÁMOP 2.1.3 valamint a TÁMOP 2.1.2 programokban egyaránt. A kimagasló minőségű szolgáltatással kivívott bizalom az Insedo Kft. ars poeticája, amely hosszú távú, kölcsönös, mindkét fél számára előnyös együttműködést eredményez. Az Insedo Kft. szolgáltatási struktúrájának köszönhetően széles körben képes kielégíteni a Megrendelőinek igényeit. Ennek eredményeként az egy- egy üzletágban szereplő versenytársainkhoz képest kedvezőbb árstruktúrát tudunk kialakítani azzal, hogy üzletágaink lefedik megrendelőinknél a teljes nyelvi szolgáltatási spektrumot.

Munkatársaink

Horváth MiklósHorváth Miklós ügyvezető igazgatóként a cég megalakulása óta vezeti az Insedo Kft.-t. Közel 20 év szakmai tapasztalatát a céges oktatások és szolgáltatások területén szerezte. Számos sikeres, több tízezer példányban elkelt nyelvkönyv szerzője, az ELTE-ITK Origo vizsgarendszer vizsgáztatója, és az Insedo Kft. szakmai vezetője. Diplomáját a veszprémi Pannon Egyetemen angol-kémia szakos tanárként kiváló minősítéssel 1996-ban szerezte meg. Világválogatott sportolóként és a magyar válogatott tagjaként több tucatnyi országban és három kontinensen képviselte Magyarországot. Felelős a cég stratégiai döntéseiért és azok végrehajtásáért, koordinálja és segíti a területi vezetők munkáját, szakmai hozzáértése és elhivatottsága garancia arra, hogy az Insedo Kft. hosszú távon is sikeres és megbízható szolgáltatója legyen bármely partnerének.
Tel.: +36-20-806-9009 E-mail: miklos.horvath@insedo.hu

 

Jokesz Balázsné Anikó 2009 februárjától segíti a vezetés munkáját. Ügyvezetői asszisztensként olyan nagyvállalatoknál szerzett szakmai tapasztalatokat, mint a LEIER vagy a SOMLÓ cégcsoport. Számviteli, általános ügyintézői, és szakasszisztensi képesítésekkel rendelkezik, amelyeket a mindennapokban rendkívüli könnyedséggel alkalmaz. Munkájának része olyan elengedhetetlen feladatok felelős koordinálása, mint a képzési dokumentáció, szerződések előkészítése, partneri kapcsolattartás, valamint az ügyvezetői munka mindennapi segítése.
Tel.: +36-30-583-7137; E-mail: jokeszne.aniko@insedo.hu

Ügyfélszolgálat

Cím: 8200 Veszprém, Rákóczi u. 6.II.emelet
Telefonszám: 06 20/80-69-009
Fax: 06-88-443-152
E-mail cím: info@insedo.hu
Az ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: hétfőtől péntekig 8.00.-16.00

Hírek

Hamarosan...

Insedo Theme | WebDesign: PC Hospital 2004 Bt Oldaltérkép Bejelentkezés